Om Kim Laser

Hej – jag heter Kim, född i Köpenhamn och har nu bott i Sverige i 7 år. Som tonåring växte jag upp i stadsdelen Vesterbro i Köpenhamn bland prostituerade, ficktjuvar och tatuerare och har därför utvecklat en naturlig fascination för konsten på kroppen. Jag fick min första tatuering som sextonåring, och har fortfarande utrymme för fler.

Bakgrund och lite om mig:
Min yrkeskarriär började när jag fyllde 15 och stack till sjöss med det goda segelskepp, skonaren ”Fulton”, där jag lärde mig grundläggande sjömanskap och härdades från pojke till man.

Sexton år gammal började jag som elev i danska försvaret och jobbade snabbt upp mig, blev befäl och genomförde olika krävande specialutbildningar som tagit mig runt i världen. Efter 5 år som professionell soldat fortsatte jag som specialist i danska hemvärnets specialenhet, bredvid mina jobb som dörrvakt, DJ, manager, skivproducent, skivbolagsboss, och mycket annat som jag knappt minns.

Jag har även bott i London några år, där jag tog examen som grafisk designer på Croydon College och lärde mig älska Chelsea Football Club! På min fritid hoppade jag fallskärm, körde mc och turnerade som DJ TBM 1 över hela Europa, med några avstickare till USA.

Numera är jag en busig hedonist och bor på en liten ö på västkusten med min trogna följeslagare, dvärgpinnen Dolph och njuter livet som Danskdjävel. Jag älskar musik, DJ’ar fortfarande och kan bland annat upplevas på legendariska Petersons Krog på Käringön varje sommar.

Du hittar mig i studion varje fredag mellan 12 och 15 – hjärtligt välkommen!

BEHANDLING | YAG-LASERPRISERFRÅGOR/SVARKONTAKTA KIM | FACEBOOK